fbpx

Nemzetközi szakmai vásáron mutatják be Hargita megye befektetési lehetőségeit

A Hargita megyei befektetési lehetőségeket népszerűsíti Hargita Megye Tanácsa és Hargita Megye Fejlesztési Ügynöksége a müncheni Expo Real nemzetközi Ingatlan- és Beruházási Szakvásáron október 7–9. között. Európa egyik legnagyobb szakmai vására a legjobb feltételeket kínálja a hatékony kapcsolatépítésre.

A müncheni kiállításon néhány lépésnyire egymástól megtalálható az ingatlanipar teljes értékesítési folyamata: a fejlesztéstől, a finanszírozáson, a megvalósításon át a marketingeszközök bemutatásáig.

– Értékeink bemutatására kihagyhatatlan lehetőség az Expo Real szakvásár, amelyen 2018-ban mintegy 2095 cég állított ki 41 országból, a 72 országból érkező látogatók száma pedig meghaladta a 45 ezret. Ez az első alkalom, hogy ilyen magas színvonalú vásáron részt vesz Hargita megye. Hargita Megye Fejlesztési Ügynökségével közösen a célunk továbbra is az, hogy felkeltsük a befektetők érdeklődését értékeink iránt, és biztosítsuk az itthon maradás lehetőségét fiataljainknak – mondta a kiállítás kapcsán Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke.

– Hargita Megye Tanácsa és a Fejlesztési Ügynökség prioritásként kezeli a megye gazdasági fejlődését, ezért is tartjuk fontosnak, hogy a lehető legtöbb helyen tudjuk népszerűsíteni befektetési lehetőségeinket. A Real Expón a Közép-romániai fejlesztési régió ügynökség munkatársaival veszünk részt, ahol egyéb értékeink mellett az https://investinhargita.ro/ oldalra feltöltött befektetési lehetőségeinket is népszerűsítjük – számolt be Cilip Árpád, Hargita Megye Fejlesztési Ügynökségének vezetője.

Csíkszereda, 2019. október 7.

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.