fbpx

Ön támogatja-e az Úz-völgyi törpe vizerőművek működését?

Konzultáció

A fentiek alapján Ön támogatja-e az Úz-völgyi törpe vizerőművek működését?

  1. október 07.

Az alábbi konzultáció az MVM Future Energy Technology SRL által eszközölt jövőbeni beruházásokhoz fűződik. A beruházás az Úz-völgyében működő törpe vizerőművekkel kapcsolatos, és az élővilágot pozitívan érintő jövőbeni restaurációs munkálatokat foglaja magába. Az élővilág szempontjából egy pozitív előrelépés, ugyanis a vázolt beruházások által az erőművek működését az élővilág fennmaradását szolgáló technológiákhoz igazítják.

A terveket egy halbiológus részvételével készítették, több éves megfigyelésekre alapozva, és teljes mértékben az élővilág megmaradását célozza.

A beruházással kapcsolatos tervek elfogadását egy sor környezetvédelmi eljárás előzi meg. Ezen környezetvédelmi procedúra egyik része az, ahol az illetékes szakértők pontokba szedik a MVM Future Energy Technology SRL általi beruházás környezetvédelmi hatásait. A procedúra egy másik része, hogy meghirdetik a beruházást különböző újságokban, amelyre az érdekeltek reagálni tudnak.

KONZULTÁCIÓ

A válaszadók 58%-a csak a vázolt változtatásokkal támogatja az Úz-völgyi törpe vizerőművek működését.

Továbbá, a válaszadók 21% teljes mértékben támogatja az Úz-völgyi törpe vizerőművek működését a tervezett változtatások nélkül is.

Végül a szavazók ugyancsak 21%-a semmilyen formában nem támogatja a törpe vizerőművek működését.

A konzultáció eredménye alapján a válaszadók többsége a vázolt változtatásokkal támogatja az Úz-völgyi törpe vizerőművek működését.

 528 total views,  1 views today

Hozzászólások
Loading...
Megszakítás