fbpx

Önkéntes aláírásgyűjtők jelentkeztek

– Láthatóan érzékeny kérdést érintettünk a Corona és Hargita járatok bővítésével, hisz naponta van egy-két jelentkező, aki önként vállalja, hogy az Orbán Viktor miniszterelnöknek és Dávid Ilona igazgatónak címzett beadványunkhoz támogatói aláírásokat gyűjtenek – osztotta meg az elmúlt héten tett bejelentés eredményét Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsa elnöke.

A továbbiakban a támogatói ív elérhető lesz online, hogy mindazok, akik fontosnak tartják, hogy a Székelyföldet Budapesttel összekötő vonatok szolgáltatásainak minősége, illetve ülő- és fekvőhelyei száma növekedjen, letöltheti a támogatást gyűjtő ívet, majd kitöltése után, legkésőbb május 16-ig jutassa el a legközelebbi önkormányzathoz vagy RMDSZ-szervezethez. Csíkszeredában a megyei tanács ügyfélszolgálatánál fogadják a kitöltött íveket.

– Köszönöm mindazoknak, akik eddig önként vállalták az aláírásgyűjtést. Van, akinek ez azért fontos, mert tanulmányait, doktori vizsgáját végzi Budapesten, van akinek egészségi problémái kerülnek megoldásra Magyaroszágon, van aki egyszerűen nem szeret 12 órát vezetni, és van akinek ez a legelérhetőbb utazási eszköz. De az egyéni céloktól eltekintve, közösségünk érdeke, hogy a Székelyföldet Budapesttel összekötő vasúti járatok szolgáltatásai jó minőségűek legyenek – zárta nyilatkozatát Borboly Csaba.

A támogatói ív, az alábbi linken érhető el: TÁMOGATÓI ÍV

 

Csíkszereda, 2018. április 23.

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.