fbpx

Öntsünk tiszta vizet a pohárba!

MEGVÉDJÜK külső és belső határainkat és jogainkat!
Keleti határaink ügyében újabb eljárásokat kezdeményezünk, amelyeket az utóbbi harminc évben sajnos nem sikerült elindítani. Mindezek mellett saját belső területeink jogviszonyait is rendeznünk kell.
Erősítjük és folytatjuk a földtulajdonjog tisztázásának a folyamatát, településeinket e téren is támogatjuk.

A dokumentumok kiállítása azt mutatja, hogy Gyergyószentmiklós egykori városvezetői nagyot hibáztak, és utódaik csak noszogatásra fogtak neki e hiba kijavításának, a megyei tanács többszöri ösztönzésére.

Öntsünk tiszta vizet a pohárba!

❗️ MEGVÉDJÜK külső és belső határainkat és jogainkat!👉 Keleti határaink ügyében újabb eljárásokat kezdeményezünk, amelyeket az utóbbi harminc évben sajnos nem sikerült elindítani.Mindezek mellett saját belső területeink jogviszonyait is rendeznünk kell.Erősítjük és folytatjuk a földtulajdonjog tisztázásának a folyamatát,településeinket e téren is támogatjuk.❗️❗️ DE: Öntsünk tiszta vizet a pohárba!A dokumentumok kiállítása azt mutatja, hogy Gyergyószentmiklós egykori városvezetői nagyot hibáztak, és utódaik csak noszogatásra fogtak neki e hiba kijavításának, a megyei tanács többszöri ösztönzésére.

Gepostet von Borboly Csaba am Mittwoch, 23. September 2020

 

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.