fbpx

Óvás késlelteti az útépítésre vonatkozó szerződést

Egyelőre nem kerül aláírásra a Homoródszentmárton és Homoródalmás közötti 132A jelzésű megyei útszakasz javítására vonatkozó szerződés, ugyanis a közbeszerzési eljáráson résztvevő egyik fél óvást nyújtott be a közbeszerzési eljárás eredményére vonatkozóan.

– Az óvás lehetősége része a közbeszerzési eljárásnak, ezzel mindig számolni kell. Ez az óvás egyelőre nem késlelteti a Homoródmentén tervezett beruházást, és bízunk benne, hogy az óvásokat elbíráló hatóság is operatívabban fog dolgozni. Remélem, hogy a tavasz elejére alá tudjuk írni a kivitelező céggel a munkálatokra vonatkozó szerződést – foglalt állást Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsa elnöke.

A Hargita Megye Tanácsa beruházásaira vonatkozó összes közérdékű információ megtalálható a http://beruhazasok.hargitamegye.ro/slide oldalon. A tavalyi év folyamán elindított internetes oldal célja, hogy Hargita megye lakói bármikor pontos, átlátható információt kapjanak a megyei tanács beruházásairól.

A Homoródszentmárton és Homoródalmás közötti 132A jelzésű megyei útszakasz felújítására vonatkozó információk az alábbi linken érhetőek el: https://goo.gl/u6XBH3

Csíkszereda, 2018. február 14.

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.