fbpx

Párbeszéd a helyiekkel – Csinódon kezdtünk, az estét Szépvízen zártuk

👍 Csinódon kezdtünk, ahol bizakodó és megerősödött a falu. ❗Mindannyiunknak fontos, hogy megőrizzük a táj épségét, szépségét.
👉 Fenntartható fejlesztéseket lehet kizárólak megvalósítani ebben a szép tanyavilágban. A felújított megyei útnak köszönhetően közelebb került a megyeközponthoz.
🌤 A estét Szépvízen zártuk. Fekete Örs polgármesterjelölttel és András Róbert megyei tanácsos jelölttel a Patak utca lakóinak észrevételeit beszéltük meg.
💬 Jól működik a polgárőrség. A legeltetés szabályozását kell meghatározni. A közbiztonság és az iskolák körüli, valamint a belső úthálozatok biztonsági elemekkel való ellátást kell biztosítani.
👏Külön öröm számomra, hogy a lakosok legalább évente egy utcagyűlést kérvényeztek a jövőbeli vezetéstől, hogy elmondhassák meglátásaikat.
👉 Egy polgármester csak úgy tudja jól végezni feladatát, ha a lakosok a segítségére vannak, elmondják meglátásaikat. Egy falurend is tervezetben van, amely szabályozza a porták előtti teret.
🎯Az elmúlt 4 évben Hargita Megye Tanácsa közel 31 millió lejjel támogatta Szépvíz község fejlődését.
🚒 Az önkéntes tűzoltók eszköztárának fejlesztésében, a Szépvízi Ápoló és Gondozó központ támogatásában, a Szent Anna Kápolna felújításában, a Patak utca modernizálásában is hozzájárultunk.
🤝 Eddig is támogattuk és továbbra is támogatni fogjuk azon elképzeléseket, amely a közösség javát szolgálja! Vállaljuk a további közös munkát!
👍 Június 9-én szavazzanak a fejlődésre és a lehetőségekre!

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.