fbpx

Prémium sajtok hazája ma már Székelyföld is!

Adatalapon az elkövetkező 4 évben, szintet fogunk ugrani, a jó termékekre támaszkodó vendéglátással!

Ma már mindenki ismeri a helyi és hagyományos termékeket és a termelőket., de ezelőtt 12 éve csak álmodtunk arról, hogy akár 57 féle terméket is készíthetünk tejből.

A kulcsszó az adat, ha vannak biztos adataink akkor tudunk termelni és visszakapcsolni, karrierlehetőséget ajánlani fiataljaink számára.

Nekem az az álmom, hogy a mesterséges intelligenciának a segítségével a Hargita megyei turizmust mindenki számára elérhető adattá formáljuk, egy kattintásra legyen minden.

A kiszámíthatóság és tudatosság a legfontosabb. Az egészséges táplálkozás az egyik fő energiánk, erre nagy hangsúlyt kell fektetnünk, a helyi termelőket is támogatjuk azzal, ha helyi, friss termékeket vásárolunk.

A sajt jövője a hatékony gazdálkodásában van, rengeteg potenciált hordoz magában, fel kell fedeznünk ezeket és éljünk velük.

Nemcsak helyi szinten, de Bukarestben is fontos képviselő szenátoraink jogszabályokat ezt szem előtt tartva változtassanak. Brüsszelben pedig fontos, hogy ezekre a törekvéseinkre felfigyeljenek, hiszen ez nemcsak Hargita megye jövőjét szolgálja, hanem egész Európát.

Legyen az egészséges, helyi, friss termék minden étkezés alapanyaga!

Székelytermék – Produs Secuiesc

Becze István

Székely Gazdaszervezetek Egyesülete

#helyitermékek #SzékelyTermék #gazdaság #sajtmustra #EmberekEmbereAkireMindigSzámíthatunk

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.