fbpx
?

Sportfelszereléseket kapott a Parajdi Sportklub

Átadták szeptember 24-én a Parajdi Sportklub szenior focicsapatának azokat a sportfelszereléseket, amelyekre Hargita Megye Tanácsának kiírásán pályáztak. A sikeres pályázatnak köszönhetően a megyei tanács ötezer lejjel támogatta a csapatot, a felszerelések átadásán Bokor Sándor, Parajd polgármestere mellett jelen volt Borboly Csaba megyeelnök is.

Bokor Sándor örömét fejezte ki, hogy a parajdiak akarnak futbalozni és a fejlesztések érdekében pályáznak, illetve hogy törekvéseikben partnerre találnak a megyei tanácsban. Az elöljáró kitért arra is, hogy a jelenlegi két parajdi csapatból egyet kellene alakítani, amely még magasabb színvonalon tudna játszani, hiszen a futbal is hozzájárul a község jó hírnevének öregbítéséhez és a turisztikai potenciál növeléséhez. A polgármester gratulált a megnyert pályázathoz, és megköszönte Borboly Csabának a megyei tanács támogatását.

Borboly Csaba is gratulált a csapatnak, mint mondta, évente találkoznak, ez azt jelenti, a csapat élni és fejlődni akar. Örül, hogy Parajd pályázatokból fejleszti a sportéletet, hiszen a Sóvidék Leader pályázatának köszönhetően sikerült korszerű pályát építeni, mondta. A focicsapatok kitartásra és jó példára ösztönöznek mindenkit, hiszen mozgási lehetőséget biztosítanak minden korosztálynak, tette hozzá, és megemlítette a mecenatúra lehetőségét, amelyben részt vállalhatnak például helyi vállalkozók, hiszen, mint kihangsúlyozta, szükség van a sportéletre.

A csapat vezetője, Nagy Attila azt mondta, büszke a fiatalokra és a csapatra, amelynek tagjai mind parajdiak. Úgy fogalmazott, ebben a csapatban helyi gyerekeket nevelt fel.

Csíkszereda, 2017. szeptember 24.

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.