fbpx

Start lehetőségek Csíkszeredának – támogatás oktatási és környezetvédelmi projektekre

A Közösségi Alapítványok Romániai Szövetsége és a Lidl Románia 5 romániai városban, köztük Csíkszeredában is elindította az “Jobb jövőt a közösségekben alap” elnevezésű nemzeti támogatási programot.

Az immár 4. alkalommal megrendezett országos program összesen több mint 1 225 000 lej értékű vissza nem térítendő támogatást és mentorálást kínál a környezetvédelmi és oktatási kihívások legjobb megoldásainak.

Helyi szinten a programot a Marosszéki Közösségi Alapítvány és a Zöld Székelyföld Egyesület koordinálja, amely a Lidl Romániától 245 000 lejes támogatást biztosít, amelyet pályázati alapon lehet elnyerni.

Az érdeklődési területek a következők: oktatás és környezetvédelem.

A támogatási program célja, hogy a szervezetek, kezdeményező csoportok, iskolai intézmények kapacitásának növelésével helyi megoldásokat találjon a helyi kihívásokra.

A program hozzáadott értéke: a pályázók tanácsadásban, visszajelzésben és mentorálásban részesülnek a projektpályázat, a végrehajtás és a zárójelentés során.

Bővebb információ: https://fondulpentruunviitormaibun.ro/editia-2022-ii/solutii-locale-miercurea-ciuc/?fbclid=IwAR0ybIm8BWtJacxEZkF4Aj5XI5gl5c1ZMh9jg-LOUKikPJki6bq74E2FdVs

 

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.