fbpx

Szezont a fazonnal

Megszámoltam, 12-szer használta az önrendelkezés fogalmát Csibi Barna az alábbi linken elérhető interjúban.

Javaslom az autonómia témakörében nyilatkozó, publikáló kollégáknak, hogy a jövőben fontolják meg az önrendelkezés fogalom felelőtlen használatát, mert ha valamivel nagyon könnyen ártani lehet az autonómia ügyének, akkor az pontosan a fogalmak felelőtlen pufogtatása. Tanulmányozhatják a mellékelt linket: http://www.nemzetkozijog.hu/tanszek/anyag/20121301/nkjog-02-szuverenitas.pdf

Aki önrendelkezésről beszél, az egy platformra helyezi magát Csibi Barnával.

Egyébként érdemes figyelmesen elolvasni az első újságírói kérdést, ahol az önrendelkezés fogalmát szerkesztőségi kommentárként még kiegészítik a területi autonómia fogalmával – „autodeterminare” (n.r. – autonomie teritorială).

Természetesen merő hazugság, manipuláció, mert az autonómiának semmi köze az önrendelkezéshez, a szecesszióhoz, de ha le kell járatni egy ügyet, egy fogalmat, akkor a hitelességnek, a szakmaiságnak még a látszata sem számít.

http://www.riseproject.ro/articol/csibi-barna-rusia-cauta-aliati-in-tinutul-secuiesc/

Egyébként az interjúról beszámolt a Transindex is (http://itthon.transindex.ro/?cikk=23911), és ott sem tűnt fel az újságírónak, hogy kollégája, akivel A gyűlölet infrastruktúrája elnevezésű programban vesznek részt közösen, biza úgy manipulál, ahogy az a nagy könyvben elő van írva.

Egy biztos, a Rise Project újságírója azzal, hogy összemosta az önrendelkezést a területi autonómiával, igencsak infrastruktúra-bővítést folytatott.

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

1 Hozzászólás