fbpx

Természetközeliségre, a szülőföld szeretetére és szakmaiságra ösztönözzük a fiatalokat!

???Ma Szépvízen folytatjuk az Életet jelentő fák faültetési akciót!
?Hamarosan több mint száz fiatal fog azon dolgozni, hogy beültesse a terepet csupasz gyökerű csemetékkel.
???A Venczel József, a Kós Károly és a Székely Károly Szakközépiskola diákjai ma nemcsak fát ültetnek, hanem megtanulják azt is ,hogy miről szól az erdőgazdálkodás, hogyan lehet fenntarthatóan
?➡️Ez egy hosszú távú befektetés a jövőbe, a társadalom számára is csak kamatozni fog. Van értelme az erőfeszíteseinknek, annak érdekében, hogy a fiatalokat bevonjuk és tudatosságra neveljük. Természetközeliségre, a szülőföld szeretetére és szakmaiságra ösztönözzük a fiatalokat!
✅Köszönöm a Vidékfejlesztés Egyesületünknek és a Csík-térségi közbirtokosságoknak, hogy ezt a nagyszabású faültetési akciót az erdők hónapjában sikeresen megszervezték. Ez is egy jó alkalom arra, hogy felhívjuk a figyelmet a környezetünk fontosságára. ??
??Az ültetési akció a Trees For Life (Életet jelentő fák) projekt részét képezi, melyet a Régiók Bizottsága indított. Már több alkalomra és több helyszínen is sor került rá.
?Bárki csatlakozhat az ilyen és ehhez hasonló faültetési akcióhoz.
Hargita Megye Tanácsának a célja, hogy 50 ezer csemetét ültessen el. Ehhez várjuk az egyesületek, szervezetek és magánszemélyek csatlakozását, hiszen egy elültetett facsemete is számít!

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.