fbpx

Tiszteletteljes kérés

A sajtónak volt ideje bespájzolni az ellenem és vádlott-társaim ellen folyó eljárás dokumentumaiból. Akit érdekel az ügy, az megtette ezt, és most azt látom, hogy elindult a mazsolázgatás.

http://www.maszol.ro/index.php/belfold/22393-szasz-jenoek-juttattak-ugyeszkezre-borbolyt

Ha egyedüli vádlott lennék az eljárásban, azt mondanám, hogy ha jónak látja egy újságíró, akkor karácsony estéjén, a töltött káposzta mellett is megkereshet, felhívhat, és válaszolok bármelyik kérdésére, de mivel nem egyedüli vádlott vagyok, ezért az lenne a kérésem, hogy a sajtó munkatársai gondoljanak a többi érintett személyre is, és bár az elkövetkező hetekben, így az év vége felé biztosítsanak egy kevéske nyugalmat azoknak, akiknek – beleértve a családjukat is – egész esztendejét tönkretette ez az eljárás.

Amint nyilatkoztam korábban is, minden kiderül, a bírósági szakasz nyilvános. Aki ártatlan, annak nagy segítség, ha e bírósági tárgyalás munkáját a sajtó követi, figyeli, beszámol róla. A tárgyalási napon amúgy is gombóc van a torokban, és e gombóc lenyelésében segíteni tud a sajtó. Például a legutóbbi tárgyalási nap a Székelyhonon és a két román hírügynökségen kívül, úgy láttam, nem nagyon érdekelte a többi orgánumot.

Ha ez az érdeklődés nem a tárgyalási nap vonatkozásában történik, hanem csak úgy, olyan időszakban, amikor e kérdéssel nem foglalkozik senki, és mondjuk innen-onnan megszerez, előre bespájzol egy-két szaftosabb vallomást, majd csak úgy per hecc előáll ezzel-azzal, az nem a gombóc lenyelésében segít, hanem inkább növeli azt, az állandóan ott van, különösen az eljárás által érintett személyek és hozzátartozóik torkában.

Én személy szerint valamilyen szinten immúnissá váltam minderre, hiszen sok mindenen átmentem a családommal együtt, tehát nem magamról beszélek, hanem a többi érintettről. Arra kérem a sajtó képviselőit, gondoljanak rájuk.

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.