fbpx

Tizenöt éves Csík Terület Ifjúsági Tanácsa

Megalakulásának 15. évfordulóját ünnepelte a hétvégén Csík Terület Ifjúsági Tanácsa (CSTIT) ifjúsági majálissal Homoródfürdőn. A május 16–18. között tartott rendezvényen körülbelül 150 személy ünnepelt. Az évforduló egy generációk közötti találkozás volt, hiszen a jelenlegiek mellett meghívták a régi tagokat is. Így jelen voltak a szervezett alapítótagjai, Kozma István jelenlegi elnök mellett a korábbi elnökök is, mint Borboly Csaba, Lőrincz Csilla és Szabó Kázmér.

Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke is felelevenítette az elmúlt időszakot, az ifjúsági szervezetekben való tevékenységét. Beszédében a fiatalok közéleti szerepvállalásának fontosságát hangsúlyozta, hogy fogalmazzák meg igényeiket a politikusok felé. Aktivitásra, tanulásra, fejlődésre biztatta a jelenlevőket, mint mondta, biztos benne, hogy közülük nőnek ki a jövő elöljárói, a következő megyeelnök is.

Születésnap lévén torta is volt, ez alkalommal egy 15 kilogrammos, szimbolizálva az eltelt 15 évet. Az értékes beszélgetések mellett a szórakoztató programok sem maradtak el a többnapos rendezvényen.

Csíkszereda, 2014. május 18.

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.