fbpx

Tófalvi Éva biatlonos belépett az RMDSZ-be

– A ’89 után felnőtté váló generációnak egyre nagyobb teret kell engedni, bátorítani kell arra, hogy beleszóljon a közösségi ügyekbe, vegyen részt az RMDSZ-szervezetek irányításában, tevékenységében. Ezért is örömteli pillanat, hogy a számos kiváló hazai és nemzetközi eredményt elérő csíkszeredai sportoló, Tófalvi Éva biatlonos belépett az RMDSZ csíkszeredai szervezetébe, amelyben tisztújítás lesz szeptember 14-én – jelentette ki Borboly Csaba területi elnök az augusztus 28-i, csütörtöki csíkszeredai sajtótájékoztatón, amelyen részt vett Tófalvi Éva és Lőrincz Csilla, a Szövetség Csíki Területi Nőszervezetének elnöke is. A területi elnök kifejtette: ilyen személyekre is szükség van az RMDSZ-ben, akik már bizonyítottak, akikben van kitartás, és elérték kitűzött céljukat – Tófalvi Éva ilyen ember, aki példakép lehet a fiatalok számára. Borboly Csaba elmondta, nagyon kevés a fiatalokról szóló politikai döntés, mivel a választók elsősorban a közép- és idősebb generációhoz tartoznak, ezért az ifjúságnak erősebben kell hallatnia a hangját, ezért a városi szervezet közelgő tisztújítása is kiváló alkalom a fiatalításra.

Tófalvi Éva egyben a területi nőszervezet tagjává is vált. Lőrincz Csilla, a szervezet elnöke azt mondta, új arcokat, új gondolatokat szeretnének a Szövetségben, és Tófalvi Éva nyitott, őszinte, határozott személyiség, akit érdekel a közösség sorsa. A sikeres nők példáját is fel szeretnék mutatni, fogalmazott Lőrincz Csilla.

Tófalvi Éva reméli, a Szövetségben tevékenykedve is eredményeket fog elérni, akárcsak a sportban, és szeretne a magyarság sorsának jobbá tételéért, valamint az összefogásért dolgozni.

– Úgy érzem, ránk, sportolókra szüksége van a magyarságnak, nemcsak a sportban, hanem más téren is. Nagyobb összefogásra van szükség, aminek a megvalósulásához mi is hozzájárulhatunk – nyilatkozta a biatlonos.

A sajtótájékoztatón kiállították a sportoló RMDSZ-tagsági könyvét. Tófalvi Éva ennek alkalmával aláírta a Kelemen Hunor szövetségi államelnök-jelöltségének támogatásáról szóló ívet.

Csíkszereda, 2014. augusztus 28.

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.