fbpx

Továbbra is Ferencz Tibor a Csíkszépvízi RMDSZ elnöke

Az RMDSZ Csíki Területi Szervezetének helyi szervezeteiben már jó ideje zajlanak a tisztújítások. Így az elmúlt héten sor került a Csíkszépvízi RMDSZ Helyi Küldöttek Tanácsának tisztújító ülésére is, amelyen a Csíki Területi Szervezet részéről részt vett Borboly Csaba területi elnök és Becze István ügyvezető elnök is.

Az ülésen a helyi szervezet tagjai  a szervezet élére, abszolút többséggel Ferencz Tibort választották. Az újabb négyéves madátumra megválasztott elnök köszönetét fejezte ki a helyi szervezetnek az elmúlt években végzett önzetlen munkájáért, illetve a kapott bizalomért. Ezt követően beszámolt a szervezet megvalósításaitól, a felmerült nehézségekről, valamint beszélt a jövőbeli célkitűzésekről is, amelyeket a HKT-tagokkal közösen meg is vitattak.

A továbbiakban a területi szervezet képviselői gratuláltak a szervezet által az eddigiekben végzett dicséretes munkáért, amelyet Csíkszépvíz, Csíkszentmiklós és Csíkborzsova közösség közképviseletében, a gazdasági fejlődés, az önszerveződés és a közösségfejlesztés terén fejtett ki.

Végezetül ismertették a 2016 önkormányzati választásokra vonatkozó jelöltállítás ütemtervét.

Csíkszereda, 2016. március 4.

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.