fbpx

Újabb tisztújításhoz érkeztünk az RMDSZ Csíki Területi Szervezetében

Ismét itt az ideje az értékelésnek és a további munka megvitatásának. A cselekvés folyamatos, de időnként ellenőrizni kell a munka menetét, és a terveket a körülményekhez kell igazítani, nem tévesztve szem elől a kitűzött célt.

Az RMDSZ Csíki Területi Szervezetét összeszokott csapat alkotja, amely keményen dolgozik 15 éve. Ennek megvannak az eredményei, és a választók is értékelik ezt, amit igazolnak a folyamatosan az országos átlag feletti, gyakran rekorderedmények, amelyeket az RMDSZ Csíkban megszerez. Az eddigi eredményekre építve, a sikeres csapatra támaszkodva folytatnunk kell a térség fejlesztését, legyen szó a fiatalok bevonásáról, a gazdák támogatásáról, turizmusról, digitalizációról vagy egy zöld Csík-térségről.

A fő célom a továbbiakban is az, hogy ne a felsőbb elvárásokat közvetítsük közösségünknek, hanem a csíkiak érdekeit képviseljük Bukarestben és Brüsszelben.

Közös feladatunk, hogy jövő évben, amikor 5 választás lesz, újból megmutassuk az erőnket. A politikában az erőt szavazatokban mérik, és úgy, ahogy az elmúlt években tettük, most is fontos lesz Csík-térség derekas helytállása. Fontos lesz ez az erdélyi magyarságnak, Székelyföldnek, és fontos lesz nekünk, csíkiaknak is.

Az RMDSZ Csíki Területi Szervezete a legnagyobb szervezet. Köztudott, hogy Hargita megyében, és azon belül Csíkban az országos átlagnál magasabb a magyar részvétel, illetve az RMDSZ-re szavazási hajlandóság. Ezért az 5%-os választási küszöb elérésében és az erdélyi magyarság önálló parlamenti képviseletének megtartása céljából nagy felelősségünk van nekünk, így ezentúl is ennek tudatában kell dolgoznunk.

A sikerünk titka, hogy a csíki emberekkel folyamatosan kommunikálunk, és ismerjük a valódi igényeiket.

Kérem, olvassák el a 2027-ig szóló Programtervezetemet és mondják el észrevételeiket, javaslataikat a kérdések megválaszolása által.

A lényeg tehát, hogy nem a felsőbb elvárásokat közvetítjük közösségünknek, hanem a csíki emberek érdekeit képviseljük Bukarestben és Brüsszelben. A helyi közösséggel együtt élő, állandó párbeszédet folytató csapat irányítja jelenleg is a szervezetünket, erre alapozva kérem továbbra is az Önök támogatását, bizalmát!

Építsünk együtt egy élhető „Csíkországot!”

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.