fbpx
??????????????

Újítják a Tölgyesi Pszichiátriai Kórházat

Jelentős felújítási munkálatokat végeztek a Tölgyesi Pszichiátriai Kórházban Hargita Megye Tanácsa támogatásával. A munkálatokat Borboly Csaba tanácselnök és Bende Sándor megyei tanácsos is megtekintette május 27-én. A beruházás részeként megújult a konyha, a mosoda, irodák, illetve újítják az osztályokat is. A munkálatokat és az eszközbeszerzéseket (mosógépek, konyhai eszközök, éjjeliszekrények), valamint a kazánházat több, mint hét és fél millió lejjel támogatta Hargita Megye Tanácsa.

– Kiemelt figyelmet szentelünk az egészségügyi intézményeink támogatásának, igyekszünk megfelelő körülményeket biztosítani a betegeknek. Köszönöm az itt dolgozóknak Csibi Veronka kórházmenedzser vezetésével, hogy áldozatos munkával dolgoznak a közösség érdekében, további eredményes munkára hívom őket, hiszen nem állhatunk le, sok még a tennivaló – nyilatkozta a látogatáson Borboly Csaba.

– Óriási előrelépés, hogy sikerült új hőközpontot megvalósítani, ami már az EU-s normáknak megfelelő, komfortos – fogalmazott Bende Sándor, aki elimeréssel szólt a Tölgyesi Pszichiátriai Kórház menedzserének munkájáról, aki az elmúlt években jelentős fejlődést hozott az intézmény életében, arculatában.

Az elvégzett munkálatok átadására a jövő hét folyamán kerül sor.

Csíkszereda, 2016. május 27.

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.