fbpx

Újra kivitelezőt keresnek a csicsói híd befejezésére

Október 23-ig jelentkezhetnek a cégek a csicsói Olt híd munkálatainak befejezésére. A felhívás az elektronikus közbeszerzési oldalon is megjelent (http://achizitiipublice.judetulharghita.ro/achizitiipublice). A Felcsík Kistérségi Társulás október 5-i ülésén Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke egyeztetett Péter Lukács polgármesterrel, hogy a község cége is jelentkezzen a kiírásra, hiszen kis munkáról van szó és fontos, hogy a tél beállta előtt elkészüljön az átkelő.

Februárban a megyei tanács kénytelen volt szerződést bontani a korábbi kivitelezővel, mivel az nem teljesítette a szerződésben foglaltakat (korábbi közleményünk itt olvasható). Azóta újra kellett kezdeni a teljes procedúrát, vagyis újra kellett terveztetni és újra meghirdetni a kivitelezést. A mostani kiírás a negyedik. A megyeelnök hozzátette, hogy annak ellenére, hogy be szeretnék fejezni a végső munkálatokat és a szükséges összeg is a rendelkezésre áll, nehéz szerződésebontás után új kivitelezőt találni a munkálatok folytatására.

Az előzményekről és a beruházásról a szerdai rendkívüli tanácsülésen is bemutatott (https://www.facebook.com/hargitamegye/posts/1718864401470624) online platformon is tájékozódhatnak az alábbi linken:

http://investitii.judetulharghita.ro/node/142

Csíkszereda, 2017. október 5.

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.