fbpx

Újra meghirdetik a megyei kórház menedzseri tisztségét

2014. május 25-én lejárt a jelentkezési határidő a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház menedzseri állására, amelyre egyetlen személy sem nyújtotta be jelentkezését. A Hargita Megye Tanácsa alárendeltségébe tartozó intézmény vezetői tisztségének megpályázására a széles körű tájékoztatás érdekében a hirdetés magyarul és románul is több helyen megjelent, így a Viața medicală című egészségügyi szaklapban, helyi és regionális újságokban, a megyei tanács és a kórház honlapján, kifüggesztették a kórház hirdetőtáblájára, illetve a helyi televíziócsatornák is hirdették.

– A Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház stratégiai fontosságú intézmény megyénkben, számunkra nagyon fontos, hogy szakmailag felkészült, kompetens vezetőt találjunk a kórház élére. Újra meghirdetjük a vizsgát, és reméljük, hogy jelentkezik olyan rátermett vezető, aki kellő felelősséggel és hozzáértéssel tudja vezetni a megyei kórházat. A menedzseri tisztség hatalmas lehetőség megyénk szakemberei számára, úgy szakmailag, mint anyagilag , éppen ezért várunk minden jelentkezőt, aki szereti a kihívásokat, és tenni szeretne megyénk egészségügyi rendszerének javításáért – nyilatkozta a téma kapcsán Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke.

A kórház adminisztratív tanácsa 2014. június 5-én ülésezik, ahol megszavazzák a menedzseri vizsga új szabályzatát, a vizsga újabb időpontjáról tájékoztatják a közvéleményt, szakmai és közéleti lapokban is megjelenik majd a felhívás.

Csíkszereda, 2014. június 3.

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.