fbpx

Választások percről percre

23.45: Csík térsége a folytatásra szavazott. Köszönjük a bizalmat! Folytatjuk a munkát!

21.45: Részvételi átlagok Hargita megyében, 21 órakor.

21.45: Top 10 település Csík-térségben.

20.30: Annál legitimebb egy testület munkája, minél többen fejezik ki véleményüket szavazatukkal. Még lehet szavazni Csicsóban és minden településen. Menjenek és fejezzék ki döntésüket. Kérem, vegyenek részt a választáson.

20.20: Még van idő! Aki nem szavazott, még megteheti. Döntsünk a jövőnkről, a fejlődésről! 11 csíki településen magasabb a részvétel az országos átlagnál!

20.00: Még egy óra. Éljünk szavazati jogunkkal. Szóljunk ismerőseinknek is, bátorítsuk őket a szavazásra.

20.05: Kedves fiatalok! Éljetek szavazati jogotokkal. Szóljatok bele a közéletbe. Településetek jövőjét ezekben a percekben alakíthatjátok, ha most elmentek szavazni.

19.45: Csíkpálfalván lesz a legnagyobb részvétel Hargita megyében?

19.40: 3 csíki településen 60% fölötti a részvétel. Még mindig van közel másfél óra, ne hagyjuk utolsó percre, menjünk el szavazni!

19.25: 6 Csík-térségi településen 50% fölötti a részvétel. Még van idő, éljünk mindenhol szavazati jogunkkal, voksoljunk a település, a megye fejlődéséért, gyerekeink jövőjéért!

18.30: Szépvízen a fiatalok be akarnak kapcsolódni a közéletbe, őrizni és hozzátenni értékeinkhez. A fiatalok a fejlesztésre voksolnak, és erre biztatják azokat a társaikat, akik ezt ma még nem tették meg. És vigyék el családtagjaikat is választani. Még van két és fél óra, míg zárják az urnákat, éljenek szavazati jogukkal!

18.15: Mindenki, aki elmegy szavazni, a megye és települése fejlődésére szavaz! Ahol nincs versenyhelyzet, csak egyetlen polgármesterjelölt van, ott is tudják az emberek, hogy élniük kell szavazati jogukkal, és ma döntenek a következő időszak fejlődéséről. A Csík-térségi települések közül azokon, ahol nincs ellenjelölt, eddig a legjobban Tusnádfalu, Dánfalva, Csíkszentimre, Madéfalva és Csíkrákos teljesít. Menjünk el minél többen szavazni!

 

17.30: A szentsimoni polgármester az első szavazókról.

17.30: Csíkmadarason rendőrautó, készenlétben. Csíkban sok helyen jártam már, de még ilyen készültséget nem láttam. Madarason nagy a tét.  A szavazási részvételről beszélgettünk Péter Dáviddal.

17.00: Csíkdánfalván az átlag fölötti a részvétel a választáson! Kérjük azokat a dánfalviakat, akik még nem értek el, hogy vegyenek részt a szavazáson! Erősítsék meg szavazatukkal a következő 4 év munkáját.

16.30: Köszönet a karcfalviaknak és a jenőfalviaknak, hogy ez alkalommal is nagy számban részt vesznek a választáson. Kérjük továbbra is a hölgyeket, akik még nem szavaztak, hogy tegyék meg, és biztassák a férfiakat is, hogy éljenek szavazati jogukkal.

16.00: a legnagyobb a részvétel Csík térségben: Csíkcsicsó,  Csíkszentgyörgy,  Csíkpálfalva, Karcfalva,  Csíkszentmihály.

16.00: Kérjük a csíkszenttamási fiatalokat is, hogy éljenek szavazati jogukkal!

15.30:Fontosnak tartjuk, hogy a fiatal korosztály is elmenjen szavazni, éljenek ők is szavazati jogukkal – erről beszélgettünk Csíkszentdomokoson Székely Beátával.

Császár Attila, Csíkrákos polgármestere is szavazott már, egy erős Csíkrákosért és Göröcsfalváért.

15.00: az országos átlag 27,38 volt, a megyében 24,47%

14.02: Lendületben a csíkmadarasi fiatalok.

 

14.01:Both Béla csíkcsicsói polgármesterjelölt már szavazott. Te szavaztál? Ha még nem, itt az ideje!

14.00:Kászonban is biztonságos körülmények között lehet szavazni. Becze istván megyei tanácsos is leadta szavazatát abban az osztályteremben, ahol a betűvetést tanulta. Még van hét óra. Kérem éljenek szavazati jogukkal.

13.47: Szavazzunk ma a biztonságra és a fejlődésre! Nagyon fontos, hogy mi fog történni a megyénkben, városunkban, községünkben az elkövetkező 4 évben. Az elkövetkező 4 évben nagy lehetőségek előtt állunk, hogy azokat az EU-s pénzeket, amelyek 2021-től rendelkezésünkre állnak, olyan célokra hívjuk le, amelyek segítenek, hogy a gazdasági növekedés beinduljon, hogy minél több fiatal hazajöjjön vagy itthon maradjon, jelentős változás történjen a munkahelyek és a bérezés tekintetében. Sok minden ma dől el. Céltudatos vezetésre van szükség, hogy ne maradjunk le ezekről a lehetőségekről.Vegyük kezünkbe a sorsunkat, szánjunk rá néhány percet, és kérem, menjenek el szavazni, menjenek el választani.

13.00: 10.00 órakor  a megyében 4 település volt, ahol nagyobb volt a részvétel, mint az országos átlag, most   már  8 településen:

10.15 : A fejlődésre, élhető megyére szavaztam ma,  egy olyan városi önkormányzatra, amely partnere lesz Hargita Megye Tanácsának. Most kell megszabnunk az irányokat az elkövetkező négy évre.
Arra kérem Önöket, menjenek el szavazni, és biztassanak másokat is erre.

 

9.52: Tusnádon is szavaznak.

9.51: Elindultam szavazni a feleségemmel.Arra kérem Önöket, hogy szintén menjenek el, és ha tehetik, minél korábban. Fontos, hogy legyen Önöknél maszk és személyi igazolvány! Szavazzanak a biztonságra és a fejlődésre!

 

 

 

 2,400 total views,  1 views today

Loading...
Megszakítás