fbpx

Van jelentkező a 132-es megyei út befejezésére

Négy cég jelentkezett a 132-es megyei út befejezési munkálatainak elvégzésére, a szóban forgó útszakasz Szentegyházától Brassó megye határáig terjed. Az európai uniós forrásból finanszírozott útjavítás elmaradt munkálatait az elektronikus közbeszerzési rendszerben (SEAP) hirdette meg Hargita Megye Tanácsa, majd felhívta a cégek figyelmét, hogy jelentkezzenek a jelentős értékű munkálat elvégzésére, hiszen nagyon fontos az ott élő lakosságnak, hogy az évek óta húzódó beruházást minőségi munkával fejezzék be. A 15 millió lej értéket megközelítő beruházás kivitelezésére az ajánlatokat szeptember 8-ig lehetett benyújtani.

Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke elmondta, bízik benne, hogy nem lesznek óvások, és minél hamarabb be tudják fejezni az útszakasz munkálatait.

– A 132-es megyei út felújításának befejezése az egyik legégetőbb feladata a megyei tanácsnak, a kivitelezés az elmúlt évek során több akadályba is ütközött. Remélem, ezúttal sikerül befejezni a projektet, amely megkönnyíti a közlekedést, a helyi lakosság mindennapjait, a felújított úttesten csökken a balesetveszély, a járművek folyamatos meghibásodásának esélye – tette hozzá a megyeelnök.

Csíkszereda, 2014. szeptember 10.

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.