fbpx

Várják a javaslatokat a Maros megye határa–Kőrispatak útszakaszra

Konzultációt hirdet Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke a 136A jelzésű megyei út Maros megye határa és Kőrispatak közötti szakaszának műszaki-gazdasági dokumentációjával kapcsolatosan. A dokumentáció itt tanulmányohaztó: http://hargitamegye.ro/utak/kozerdeku-hirdetes.html

Borboly Csaba facebook-oldalán is várja a lakosság észrevételeit, javaslatait:

https://www.facebook.com/groups/641571599341625/permalink/812703785561738/

– Bármilyen munkálat indításánál, kivitelezésénél figyelembe vesszük a lakosság vagy az érintett település igényeit, hiszen tevékenységünk arról szól, hogy élhetőbbé tegyük térségünket. Ez a munkálat is szinte megvalósíthatatlannak tűnt, de kommunikációval, párbeszéddel megtaláltuk a kivitelezés megfelelő módját. Vannak problémák, de hiszem, hogy együtt tudunk megoldásokat találni és felállítani a prioritások listáját. Éppen ezért várom most is a javaslatokat, keressünk együtt megoldásokat! – mondta a konzultáció kapcsán Borboly Csaba.

A dokumentációval kapcsolatos észrevételeket, javaslatokat a pethozsuzsanna@hargitamegye.ro e-mail címre várják, vagy írásban Hargita Megye Tanácsa székhelyén az iktatóba (Csíkszereda, Szabadság tér 5. szám), hétfőtől csütörtökig 8 óra és 16 óra 30 perc között, illetve péntek 8 és 14 óra között. A javaslatok beküldésének határideje április 28.

Csíkszereda, 2017. április 13.

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.