fbpx

A Hargita Útkezelő Vállalat végzi a Hargitafürdőre vezető megyei út téli karbantartását is

Hargita Megye Tanácsa azonnali ülésen döntött ma, november 9-én, hogy a Hargitafürdőre vezető 138A jelzésű megyei út téli karbantartását is a Hargita Útkezelő Vállalatra bízza. A megyei tanácshoz tartozó útkezelő cég ez mellett a 125-ös út Csík­dán­fal­va és Ba­lán­bánya szakaszán, a 124-es út Csík­rákos–Ajnád szakaszán, a 124A úton Szépvíz és Csíkszentmi­hály között, a 123E úton Csíkpálfalva-Csíkdelne–Csík­csomortán szakaszon, valamint a 123F úton Csíkcsicsó és Csiba között teljesít szolgálatot.

https://fb.watch/9alnNuqz2O/

Jelenleg még zajlik a közbeszerzési eljárás a megyei utak téli karbantartására, amelyet három idényre hirdettek meg. Tekintve, hogy óvások hátráltatják a procedúrát, ideiglenesen meghívásos közbeszerzés révén biztosítják az utak karbantartását a korábban szerződött kivitelezőkkel, amíg az előbb említett eljárás lezárul.

November 15-től kell készenlétben álljanak a megbízott cégek. Hargita Megye Tanácsa állandó diszpécserszolgálatot működtet. A lakosok a 0266 207 774-es telefonszámon és a [email protected] címen is jelezhetik a fennakadásokat.

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.