fbpx

Az ügyvédi kamara segítségét kérik a medvetámadások áldozatainak kártérítése ügyében!

Adománnyal segítik a csíkbánkfalvi medvetámadás áldozatát

Hargita Megye Tanácsának Vidékfejlesztési Egyesülete adománygyűjtést szervezett annak a fiatalembernek, akit munkavégzés közben sebesített meg egy medve Csíkbánkfalván. A tegnap délután eljuttatott vásárlási utalványokkal, lehetőség szerint a következő időszakban a legfontosabb élelmiszereket tudják biztosítani számára.

A korábbi rövid beszélgetés elérhető itt: https://www.facebook.com/borbolycsaba/videos/1426177947586108

Mindezek mellett Hargita Megye Tanácsának Vidékfejlesztési Egyesülete segíteni fogja a medvetámadások áldozatait a kártérítési folyamatokban jogászok bevonásával. Az összefogás és a segítségnyújtás elengedhetetlen volt, mivel a támadás után a pásztor sajnos a munkáját sem tudja végezni.

https://www.facebook.com/borbolycsaba/posts/432363861584829

Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke kifejtette, hogy továbbra is dolgoznak a kitűzött célok mentén, Hargita Megye Tanácsának Vidékfejlesztési Egyesületével az ügyvédi kamara segítségét kérik a medvetámadás áldozatainak kártérítését illetően, továbbá segítséget nyújtanak az iratok összeállításában, egyeztetnek a vadásztársulatokkal, módszertant dolgoznak ki, és az áldozatok, illetve a medvekárok ügyét egységesen követik.

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.