fbpx

A lakossággal közösen dolgozik Hargita Megye Tanácsa

Jól működő gyakorlatot sikerült kiépíteni a közösségi oldalnak és a három térségi közlekedési info csoportnak is köszönhetően. Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke szerint továbbra is fontos, hogy a helyi lakossággal a lehető legszorosabban tartsák a kapcsolatot, hiszen számos esetben a közösségi oldalnak köszönhetően gyorsabban sikerült egy problémára felhívni a figyelmet és megoldást sürgetni rá.

A 125-ös jelzésű megyei úton Csíkszentdomokos Balánbánya felöli kijáratánál egy kidőlt villanyoszlopról, a 127-es úton Hágótő közelében pedig egy villanyvezetékre dőlt fáról értesítették az arra közlekedők Hargita Megye Tanácsát. A megyei tanács illetékes kollégái értesítették az elektromos áramot szolgáltató céget az esetről.

Mindezek mellett Csíkszentmárton és Egerszék között is járható az út, tudósít Borboly Csaba a Csíki Közlekedési Info csoportban. Az itt dolgozó jármű ugyanakkor a napokban, az ünnepekre való tekintettel Büdösfürdőn, a 123D úton segít be a járhatóság biztosításába. Ugyancsak a forgalom várható növekedése miatt Hargitafürdő fele, a 138A úton hómaró géppel szélesítik a megyei utat.

A beruhazasok.hargitamegye.ro oldalon keresztül a lakosság továbbra is elküldheti észrevételeit, fotók vagy rövid videók kíséretében. Ugyanitt pár kattintással hívható a megyei tanács készenléti szolgálata a 0266/207 774-es telefonszámon.

A téli karbantartást végző járművek az alábbi linken követhetőek:

https://bit.ly/2BhOMko

Csíkszereda, 2018. december 27.

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.