fbpx

Aszfaltoznak Gagyban

A megkezdett aszfaltozási munkálatokat tekintette meg ma, október 31-én a Szentábrahám községhez tartozó Gagyban a 136-os megyei úton Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke, Biró Barna Botond alelnök, Kolumbán Dávid térségi megyei tanácsos, Simó Dezső Szabolcs, Szentábrahám község polgármestere, Lőrinczi Endre alpolgármester és a helyi tanácsosok.

Az idei munkálatok magukba foglalják 750 méter aszfaltszőnyeg leterítését, a további hozzávetőlegesen 300 méterre a falu végéig a későbbiekben kerül aszfaltszőnyeg, mivel ezen a részen rossz az alap, és azt újra kell építeni.

Gagy_2017okt31_2

Az október 31-i megbeszélés folyamán megegyezés született arra vonatkozóan, hogy a tavasz folyamán sor kerül az alapozás megerősítésére és a munkálatok folytatására.

Mindaddig az ott lakók türelmét és megértését kéri mind Hargita Megye Tanácsának vezetősége, mind pedig a községvezetés.

Az aszfaltozás a tavasszal befejeződik, ami egy fontos lépés annak érdekében, hogy a Gagy keresztjén át Maros megyével összekötő megyei útszakaszt is járhatóvá lehessen tenni.

Gagy, 2017. október 31.

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.