fbpx

Bejelentette jelentkezését a Városi Küldöttek Tanácsába Borboly Melinda

Közösségszervezőként, ifjúsági vezetőként, jogtanácsosként, ügyvédként és nem utolsósorban édesanyaként szerzett tapasztalataival szeretné erősíteni a csíkszeredai RMDSZ Városi Küldöttek Tanácsának (VKT) 29 tagú testületét Borboly Melinda. A jelentkezéshez szükséges negyven támogatói aláírás helyett 166-ot sikerült összegyűjtenie, ami jelzi a polgárok érdeklődését a város ügyei iránt. A tisztújító közgyűlést február 27-én, kedden tartják, az egykori Szakszervezetek Művelődési Házában, jelenlegi nevén Művészetek Házában.

Tíz év múlva nem szeretné bánni azt, hogy amikor adódott rá lehetőség, nem tett meg mindent, amit lehet, az örök példaképekért, a gyerekekért – hangoztatta csütörtöki sajtótájékoztatóján Borboly Melinda. A négy különböző korosztályhoz tartozó gyermek édesanyjaként az elmúlt tizenhat esztendőben többször szembesült azzal, hogy az ifjúság számos problémába ütközik az óvodától egészen a középiskoláig, kiemelve példaként a román nyelvtanulást, ami sok gondot okoz a felnövekvő generációnak. Segíteni szeretné őket minden rendelkezésére álló eszközzel, ezért döntött úgy, hogy jelentkezik a VKT-ba. Ehhez összegyűjtötte a szükséges támogatói szavazatokat, annál jelentősen többet is. Nem volt egyszerű, de meglepődve tapasztalta az emberek nyitottságát indulási szándéka irányában.

Megtudtuk, hogy számos területen szerzett komoly tapasztalatot, és meggyőződése, hogy hasznos tagja lenne az említett városi testületnek felkészültsége, élettapasztalata, valamint a polgárokkal kialakított kapcsolata révén.

– A Városi Küldöttek Tanácsában anyaként szeretném képviselni a csíkszeredai gyermekek fejlődését, mindent megtenni azért, hogy gyermekként, diákként jó legyen nekik, s majd családalapítás után is a városban kívánjanak élni. Egyedi álláspontot tudok képviselni, amelyre mind az RMDSZ-nek, mind a városnak szüksége van – foglalta össze Borboly Melinda.

Forrás: https://www.hargitanepe.ro/

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.