fbpx

Borboly Csaba a fiatalokért szavazott

Hargita Megye Tanácsa és a Csíki Területi RMDSZ elnöke, Borboly Csaba 14 órakor szavazott a csíkszeredai József Attila Általános Iskolában.

– Arra szavaztam, hogy a fiataloknak jobb legyen ebben az országban, ebben a megyében, mert ameddig a Dâmbovița partján a fiatalok érdekeit nem veszik figyelembe, és az ottani politika nem róluk szól, hanem saját érdekben zajlik, addig sokan fognak elmenni az országból, és kevesen térnek haza. Szükség van arra, hogy megmutassuk, hogy többre vagyunk képesek, ha magas lesz a részvétel Székelyföldön, Hargita megyében, akkor úgymond egy varázspálcát kap ez a közösség, amellyel olyan dolgokat tudunk majd megoldani, amelyek miatt jelenleg szenvedünk. Arra kérek mindenkit, főként a fiatalokat, hogy vegyenek ma részt a szavazáson, mert ilyen lehetőségünk az elkövetkezendő négy évben nem lesz – nyilatkozta Borboly Csaba a szavazást követően.

Az erről készült felvételt megtekinthetik a következő linken: https://web.facebook.com/borbolycsaba/videos/1141690309211684/.

Csíkszereda, 2016. december 11.

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.