fbpx

Borboly Csaba fiatal szakértőt keres a júniusi krakkói konferenciára

A Régiók Bizottságának (RB) Oktatás, ifjúság, kultúra és kutatás szakbizottsága, Malopolska Régióval közösen, nemzetközi konferenciát szervez június 13-án Krakkóban, melynek témája Fiatalok Európája 2014–2020. Borboly Csabát, Hargita Megye Tanácsának elnökét is felkérték, hogy vegyen részt és fejtse ki álláspontját mint a Régiók Bizottságának tagja az oktatási és képzési rendszerek javításának lehetőségeiről a munkaerő-piaci igények és a fiatalok elvárásai tükrében.

A megyeelnök fontosnak tartja, hogy a helyi ifjúsági szervezetek is hallassák hangjukat Európában, ezért arra kér minden szervezeti vezetőt, hogy ossza meg vele tapasztalatait, véleményét, javaslatait a téma kapcsán, különös hangsúlyt fektetve azokra az oktatási és továbbképzési kérdésekre, amelyek kulcsfontosságúak a fiatalok foglalkoztatásának javítása érdekében, és amelyek megoldása helyi és regionális szinten lehetséges.

Az ifjúsági szervezetek kijelölhetnek egy személyt, aki elképzeléseit, ötleteit, javaslatait április 25-ig küldheti el angol nyelven a molnarszende@hargitamegye.ro  e-mail címre.

Csíkszereda, 2014. április 17.

 768 total views,  1 views today

Hozzászólások
Loading...
Megszakítás