fbpx

Burus Csaba emlékére

Megrendülve búcsúzunk Burus Csabától, a Csíkszeredai Szent Anna Speciális Szakképző Líceum igazgatójától. Halála óriási veszteség nemcsak családja, közvetlen hozzátartozói számára, hanem Csíkszereda, sőt az egész Csík térségének közössége számára is.

Burus Csaba azok közé a kiemelkedő személyiségek közé tartozott, akik vállalták a közösségért való munkát, a nem könnyű és felelősséggel járó feladatot a gyerekek érdekében. Nem csupán szakmát, hanem hivatást választott magának, amely meghatározta életútját. Tevékenységében mindenek fölött állt a gyerekek tanításának, képzésének fontossága, ezért dolgozott legjobb tudása szerint. Az elhivatottságon kívül kitartás és felelősségérzet jellemezte. Munkája és életútja példaként áll előttünk. Hivatásként élte meg a rábízott tevékenységet, és felbecsülhetetlen értékű munkát végzett az iskola és diákjai életében.

Hargita Megye Tanácsa saját halottjának tekinti. Temetése csütörtökön, december 8-án 11 órakor lesz Csíkszeredában a Kalász negyedi temetőben.

Nyugodjon békében, emléke legyen áldott!

Vigasztalódást gyászoló szeretteinek!

Borboly Csaba,

Hargita Megye Tanácsának elnöke

Csíkszereda, 2016. december 6.

 760 total views,  1 views today

Hozzászólások
Loading...
Megszakítás