fbpx

Díjazta a menaságújfalvi ravatalozót a Román Építészkamara

Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke ezúton is gratulál a csíkszeredai Vallum Kft.-nek, amely a menaságújfalvi ravatalozót tervezte. A létesítmény a Román Építészkamara központi régiójának kétévente megrendezett versenyén elnyerte a középületek kategória díját. A megmérettetés hat megye – Brassó, Kovászna, Hargita, Maros, Szeben és Vâlcea – építészeti munkái között zajlott.

– Egy közösség számára fontos létesítmény a ravatalozó, a méltó végtisztesség helye. Éppen ezért Hargita Megye Tanácsa számos létesítmény megépítését, felújítását támogatta saját költségvetéséből, pályázati programja révén. Szükség van a jó tervekre, amelyek ha megvannak, az elkészítéshez szükséges forrásokat is könnyebb megtalálni. Ismételten gratulálok a cégnek és szakembereinek, akiknek díjnyertes tervük bizonyítja, hogy kiváló munkát végeznek – nyilatkozta a megyeelnök.

A menaságújfalvi ravatalozót bemutató pannó megtekinthető a http://arhitectura6.ro/ weboldalon, illetve kiállítják október 17–19. között Csíkszeredában.

Csíkszereda, 2014. szeptember 17.

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.