fbpx

Elaltattak

Tegnap este a csíkszeredai kórházban a derekamból kivettek egy körte formájú és nagyságú valamit. Nem tudom, mi a pontos neve.

Kés alatt még nem feküdtem, illetve egyszer gyerekkoromban, amikor Gyergyószentmiklóson harmadikos koromban kivették a polipomat. Utána kaptam fagyit. Most nem kaptam fagyit, de a pihentető, mély alvás jólesett. Az egészségem javulása ehhez képest már csak ráadás. Tehát nem az operáció volt az újdonság, hanem az, hogy a tegnapi műtéthez elaltattak. Egy szó mint száz, olyan jót rég nem pihentem fél óra alatt, mint ahogy tettem ezt tegnap este.

Ma délelőtt kiengedtek, tehát üzenem haza, hogy sem kompót, sem madártej nem kell. A kórháznak meg ezúton is köszönöm a gyors és eredményes beavatkozást. Jó kórház a megyei sürgősségi kórházunk, a hatágyas kórteremben, ahol voltam, minőségi a kiszolgálás, és nagyon kedves és felkészült a személyzet. Nem véletlen az, hogy legutóbbi felmérés szerint a betegek 95 százaléka elégedett a személyzet hozzáállásával és a kapott szolgáltatással. Remélem, közös erővel, a maradék 5% bizalmát is megszerezzük az intézménynek.

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.