fbpx

Elérhető közelségbe került a borszéki wellnessközpont megnyitása

Megjelent a közbeszerzés a belsőépítészeti munkálatokra

Hargita Megye Tanácsa kiírta a közbeszerzést a borszéki wellnessközpont belsőépítészeti munkálataira. Erről az előrelépésről élő videóban tájékoztatott a helyszínről Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke és Mik József, Borszék város polgármestere:

https://fb.watch/4TCf5KGmni/

– Prioritásnak tartjuk Hargita megye turisztikai fejlesztéseit. A munkálatok befejezéséhez társulási szerződést kötöttünk tavaly novemberben. Most egy újabb fontos lépéshez értünk, hiszen meghirdettük a pályázatot a bútorzat beszerzésére. Egyre közelebb vagyunk ahhoz, hogy a wellnessközpontban fogadják a vendégeket. Várjuk a Hargita megyei cégeket, itt az ideje az összefogásnak. Jó lehetőség ez helyi vállalkozások támogatására – fejtette ki Borboly Csaba.

– Bízom benne, hogy mihamarabb megnyithatja kapuit a wellnessközpont. Az elmúlt években nagy segítség volt a megyei tanács támogatása. Örvendek, hogy már meghirdettük a közbeszerzést a belsőépítészeti munkálatokra – számolt be Mik József polgármester.

A közbeszerzésen meghirdetett beruházás összege áfa nélkül több mint 1,7 millió lej. A cégek május 17-ig jelentkezhetnek ajánlatukkal.

A kiírás megtekinthető a Hargita Megye Tanácsa közbeszerzéseit összesítő oldalon: http://achizitiipublice.judetulharghita.ro/ro/node/4007

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.