fbpx

Elkészült a fiatfalvi futballpálya kerítése

Rövid barátságos mérkőzéssel ünnepelték meg a fiatfalviak szeptember 4-én, hogy elkészült a helyi focipálya kerítése, Hargita Megye Tanácsa támogatásával. A Székelykeresztúrhoz tartozó helység ünnepi eseményén a helyi lakosokkal együtt jelen volt Rafai Emil polgármester, Köblös Domokos alpolgármester, Barabás Zoltán helyi tanácsos, a fiatfalvi labdarúgócsapat tagjai, valamint Borboly Csaba megyeelnök, aki mezt öltött, és ő végezte el a kezdőrúgást.

 A meccs előtt a megyeelnök és a polgármester is az összefogás eredményének nevezte a megvalósítást, mivel a helyi közösség, az önkormányzat, valamint a megyei tanács együttműködésével sikerült elkészíteni a kerítést. A fiatfalviak egy korábbi ünnepi eseményen fogalmazták meg kérésüket a megyei tanács elnökének. Borboly Csaba köszönetet mondott a példaértékű összefogásért, és a megyei tanács további támogatásáról biztosította a lakosokat.
A futballpálya bekerítése 20 ezer lejbe került, amit Hargita Megye Tanácsa biztosított, és a helyi csapat sokat közmunkázott a cél érdekében.
Csíkszereda, 2013. szeptember 4.

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.