fbpx

Élőképek a megye sípályáiról

A Visit Harghita telefonos alkalmazást decemberi bemutatása óta már több ezren használják és a turisztikai applikáció kínálata folyamatosan bővül. A maga nemében hiánypótló és egyedülálló az alkalmazás, amely az egész megye turisztikai kínálatát egy helyen mutatja be.

Az egész megyére kiterjedő alkalmazás széles körű információt nyújt a szálláshelyekről és gasztronómiáról, szabadidős lehetőségekről, eseményekről, valamint különböző turisztikai szolgáltatásokról.

Az elmúlt napokban egy új szolgáltatással bővült a felület: a megye tizenhárom sípályáját követhetjük webkamerán keresztül az alkalmazáson, így valós időben tájékozódhatunk a pályaviszonyokról, az esetleges tömegről, megkönnyítve a választást. A sízés szerelmesei számos pályán hódolhatnak szenvedélyüknek, legyenek akár kezdők, akár haladók. A Hargita-hegységben, akárcsak az egész megyében is több pálya áll rendelkezésükre. Egyetlen bérlettel a következő sípályákon száguldhatnak: a Lobogó pályán Homoródfürdőn, a Veresvirág pályán Gyergyócsomafalván, a Havas és a Bogdán pályákon a Bucsin tetőn – ezek mind 100 kilométeres távolságon belül találhatók.

Az alkalmazásban elérhető a homoródfürdői Lobogó sípálya, a gyergyócsomafalvi Veresvirág sípálya, a bucsini Bogdan sípálya, a Madarasi Hargita sípályái, a marosfői sípálya, a maroshévízi Magyaros és Fenyő sípályák, a gyimesfelsőloki SkiGyimes sípálya, a tusnádfürdői sípálya, a hargitafürdői Csipike sípálya és a Miklós sípálya, a csíksomlyói Kissomlyó sípálya, valamint a borszéki Reménység síközpont.

A digitális idegenvezetésre is alkalmas applikációt az INSiGHTS nemzetközi projekt részeként készítette el Hargita Megye Tanácsa. A Visit Harghita alkalmazás ingyenesen letölthető az App Store-ból, valamint a Google Play áruházból. A projekt célja, hogy a megye turisztikai kínálatának egy helyen való megjelenítésével megkönnyítse a turizmus fejlődését.

 

Csíkszereda, 2019. február 7.

 473 total views,  1 views today

Hozzászólások
Loading...
Megszakítás