fbpx

Fórumokon tájékoztatnak a pályázati programokról

Vissza nem térítendő támogatást nyújt a megyében tevékenykedő civil szervezeteknek Hargita Megye Tanácsa idén is. Nemrég meghirdette pályázati programjait a következő szakterületeken: ifjúság, szociális, kulturális, turisztika, sport és a tűzoltó egyesületek támogatása.

A kiírás bemutatása, valamint megvitatása céljából pályázati fórumokat szerveznek. Az első alkalom Székelyudvarhelyen lesz március 23-án, csütörtökön 12 órától a Hargita Megyei Hagyományőrzési Forrásközpontban (December 1. utca 9. szám, a Merkúr áruház alsó parkolójánál van a bejárat). Ezt követően március 24-én, pénteken 15 óra 30 perctől Gyergyószentmiklóson, a művelődési házban (az emeleten, a Karancsi teremben). Csíkszeredában március 27-én, hétfőn 11 órától tartják a fórumot a megyeháza 13-as gyűléstermében (a földszinten).

A szervezők várják a Hargita megyei civilszervezetek képviselőit, hogy megismertessék velük a megyei tanács pályázati programjainak sokféleségét, az ezek keretében támogatott tevékenységeket, a leadási határidőket, az idei változtatásokat, valamint a további részleteket.

Csíkszereda, 2017. március 21.

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.