fbpx

Gyergyó-térsége Hargita Megye Tanácsa járdaprogramjának legnagyobb nyertese

Hargita Megye Tanácsa legutóbb meghirdetett járdaprogramját a Gyergyó-térségi települések használták ki a leginkább. Gyergyócsomafalva esetében folyamatban van a meghirdetett közbeszerzésre beérkezett ajánlatok elbírálása. A ditrói munkálatokra pedig a napokban szerződést írnak alá.

A gyergyóalfalvi munkálatokra meghirdetett közbeszerzésre június 20-ig tehetik le ajánlataikat az építőcégek. Hargita Megye Tanácsa közbeszerzési oldalán is elérhető kiírás áfa-nélküli összege közel 550 ezer lej. A járda a községet átszelő 126-os jelzésű megyei út mentén fog megépülni. A községnek ez a második járdaprogramja, korábban, ugyancsak Hargita Megye Tanácsának támogatásával a község központjában alakítottak ki járdafelületet a gyalogosok számára.

Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke ezúttal is számít az alfalviak, a helyiek segítségére annak érdekében, hogy a kivitelezésre legyen jelentkező építőcég. – Arra bíztatom a helyi cégeket, hogy jelentkezzenek a közbeszerzésünkre, hiszen kis munkálatokról van szó, ugyanakkor fontos, hogy szorosan és jól együtt tudjunk dolgozni, annak érdekében, hogy a községben nyugodtabban, biztonságosabban közlekedhessünk – tette hozzá a megyei tanács elnöke.

Csíkszereda, 2019. június 12.

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.