fbpx

Gyűlnek az aláírások a nagyvadak ügyében, csatlakozzon Ön is!

Elkezdődött az aláírásgyűjtés a nagyvadak ügyében, a petícióval a nép ügyvédjéhez fordul Hargita Megye Tanácsa. A petíciót alá lehet írni a polgármesteri hivatalokban és a plébániákon, illetve az alábbi linken is letölthető: http://hargitamegye.ro/vadkarpeticio.html

Amint arról korábban beszámoltunk, Hargita Megye Tanácsa felkéri a lakosságot, hogy csatlakozzon az aláírásgyűjtéshez, hogy összefoghassunk biztonságunk érdekében.

Az aláírásgyűjtésben a megyei tanács kéri a civilszervezetek – gazdák, ifjúság, turisztikai, kulturális egyesületek – segítségét.

A kitöltött íveket szeptember 4-én 15 óráig kell eljuttatni a polgármesteri hivatalokba vagy a megyei tanács székhelyére.

Fontos, hogy az aláírásgyűjtő íveket nyomtatott nagybetűvel kell kitölteni. Fel kell tüntetni a személyi igazolványban szerepelő lakcímet akkor is, ha más megyébe szól. Fontos a valós telefonszám megadása, mert a nép ügyvédjének intézménye véletlenszerű aláírás-ellenőrzést kezdeményezhet telefonon.

Bármilyen kérdéssel fordulhatnak a megyei tanács Helyi közigazgatási vezérigazgatósága munkatársaihoz: Szebeni Erika ([email protected], 0266 207700, 1711-es belső), Moldovan Radu ([email protected], 0734 994 361).

Közös fellépésre van szükség, nem engedhetjük, hogy rettegésben éljenek az emberek Hargita megyében! Csatlakozzon Ön is az aláírásgyűjtéshez!

Csíkszereda, 2017. augusztus 30.

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.