fbpx

Hargita Megye Tanácsa továbbra is partnere Csíkcsicsónak

Évértékelő falugyűlést tartott Csíkcsicsó Polgármesteri Hivatala a község kultúrotthonában február 23-án, vasárnap, amelyen Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke és Szentes Antal megyei tanácsos is jelen volt.

– Az utóbbi évben sokat haladtunk az irányba, hogy véget vessünk a politikai csatározásoknak, nem az országos politikát kell Csíkcsicsóban megvívni, így tudunk eredményeket felmutatni a következő fórumon is. Hargita Megye Tanácsa továbbra is partnerként tekint a községre a munkahelyek teremtése, a hátralévő fejlesztések befejezése, és a közösségi élet kiteljesítése mentén – emelte ki Borboly Csaba.

Szentes Antal Csík-térségi megyei tanácsos szerint a helyi fejlesztések mellett a térségi fejlesztések mentén is jó volt az együttműködés a jelenlegi csapattal az elmúlt négy évben Csíkcsicsóban. Mint mondta, olyan fejlesztések indultak el, amelyek érdekében ezt az együttműködést folytatni kell a következő években is.

A napirendek között szerepelt többek között a községi utak aszfaltozásának folytatása, további járdaszakaszok kiépítése, a víz- és szennyvízhálózat bővítése, gázhálózat kiépítése, a felső tagozatos iskola felújítása és eszköztárának bővítése, az Ábel-ház program elindítása, a központi park rendezése, a Csaracsói Ifjúsági Központ fejlesztése, és a telekkönyvezések helyzete is.

Csíkszereda, 2020. február 23.

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.