fbpx

Jobb minőségű tejet és kiflit kaphatnak idéntől a Hargita megyei diákok

Termékenként több mint egy banival emelkedett a tej és kifli beszerzési árának plafonértéke. A szolgáltatók számára, a megye 27 kistérségére a napokba kerül kiírásra a licit, amely felkerül a megyei tanács közbeszerzéseket tartalmazó információs oldalára is:

http://www.achizitiipublice.judetulharghita.ro/achizitiipublice

Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke, valamint a tej-kifli program felelőse ma találkozott a szolgáltató cégekkel, hogy egyeztessenek a részletekről.

– Első hallásra nevetségesnek tűnhet az összeg, de ha belegondolunk, hogy 27 kistérségről és több ezer diákról beszélünk, beszorozva valójában számottevő pénzbeli különbségről van szó, éppen ezért elvárás a cégekkel szemben a minőség arányos növekedése is – mondta a megyeelnök.

Tejkifli3

Borboly Csaba kifejtette, azért is tartja fontosnak a tej és kifli jó minőségét, mert vannak gyerekek, akiknek ez az egyetlen biztos napi táplálékforrás.

– Örvendetes az is, hogy ennek az összegnek egy része a megyében marad, hiszem jelen helyzetben több kistérséget is Hargita megyei vállalkozások látnak el – hangsúlyozta a megyeelnök és hozzátette, bízik abban, hogy ez a licit lezárása után sem változik.

Tejkifli2

Az előzményekről bővebben itt olvasható:

http://hargitamegye.ro/hirek/tej-kifli.html

Csíkszereda, 2018. augusztus 28.

 389 total views,  1 views today

Hozzászólások
Loading...
Megszakítás