fbpx

Kampány van.

Az alábbi cikk http://www.kronika.ro/erdelyi-hirek/nehez-borboly-csaba-es-az-rmdsz-egyuttelese iskolapéldája annak, miként lehet megvezetni egy újságírót. Olvasom az alábbi mondatot:

„Elutasították azonban a SZÖT tagjai a megyei tanácselnök ama indítványát, miszerint a bukaresti Etnikumközi Kapcsolatok Hivatala vállalja fel az együttélési kódex kísérleti jelleggel történő lebonyolítását a Székelyföld mindhárom megyéjében.”

Halkan jegyzem meg, hogy öt javaslatom volt ezen az ülésen, és mind az öt elfogadást nyert, persze a kollégáktól érkező pontosító, kiegészítési javaslatokkal, sőt egyhangúlag, tehát a cikkben közölt információ téves. De hát kampány van, ilyenkor fokozottan kell vigyáznia minden újságírónak, politikusnak a „jól értesültekkel”. Kíváncsi vagyok, most vajon ki volt az.

És ha már kampány, kihasználom az alkalmat, hogy megkérjek mindenkit  csíkiakat, gyergyóiakat és udvarhelyszékieket, jöjjenek el szavazni és támogassák Kelemen Hunort, mert nagyon fontos választás lesz, és most minimum öt, de akár tíz évre is eldől, merre halad az ország.

 


 

A Sapientia EMTE román állami támogatásának szükségességéről


Állásfoglalás a Romániai Magyar Demokrata Szövetség Székelyföldi Regionális Önkormányzati Tanácsának ülésén az erdélyi magyar történelmi egyházakkal való kiemelt együttműködésről


Előterjesztés a Romániai Magyar Demokrata Szövetség Székelyföldi Regionális Önkormányzati tanácsának ülésén Jogszabály-módosítási és konzultációs rendszer létrehozása a Szövetség keretén belül


Etnikumközi kapcsolatok – békés együttélési program és kódex kidolgozása, elfogadása


Keretprogram létrehozása a fiatalok elvándorlásának megakadályozása érdekében

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.