fbpx

Kerüljék az álhíroldalakat!

Kedves Olvasó!

Láttuk mind a rosszindulatú bejegyzéseket: ki kit hoz haza, ki kit hagy el. Ki kire számíthat! Az elmúlt hetekben több száz embernek segítettünk a hazajutásban! Aki nem ezt mondja, az – mondjuk ki bátran! – hazudik!

Ismerjük az árulók technikáit.

Az, hogy valaki jelentgető, hogy valaki szekus, nem nemzetiségi kérdés. Egyszerűen vannak olyan emberek, akik abból élnek, hogy hazugságokat állítanak, valótlanságokat terjesztenek, és egyetlen céljuk van: mérgezni a közvéleményt. Amit ők terjesztenek, azt nevezik „fake news”-nak, álhírnek. Ismerjük őket, nem félünk tőlük, de üzenem nekik: jelentgetés és félrebeszélés helyett inkább segítsenek az adománygyűjtésben, hogy a Hargita megyei kórházak még felkészültebbek legyenek arra az időre, amikor nálunk is megnövekszik a betegek száma. Üzenem nekik, inkább segítsenek az embereknek munkát találni, hogy legyen, amiből megélniük a következő időszakban, segítsenek az időseket ellátni élelemmel, gyógyszerrel. Segítsenek, és ne azzal legyenek most is elfoglalva, hogy a jó szándékú embereket akadályozzák. Ismerjük őket és se el nem felejtjük, se meg nem bocsátjuk nekik, hogy árulkodásból élnek.

Arra kérem Önt, kedves Olvasó, hogy tájékozódjon megbízható, hiteles forrásból: nézze meg figyelmesen, milyen weboldalakat nyit meg, milyen Facebook-bejegyzéseket vél valósnak, és nézze meg jól, azokat milyen emberek írták. Ne higgyen a rosszindulatú embereknek!

Most az összefogásnak van az ideje, annak, hogy segítsünk egymáson, óvjuk a családunkat, szeretteinket, és annak, hogy támogassuk az egészségügyi dolgozóinkat.

Büszke vagyok a Hargita megyei emberekre! Tartsanak ki, Önökkel vagyunk! Számíthatnak ránk!

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.