fbpx

Kétszázezer felett az élő bejelentkezések megtekintése

Molnár Rajmond, a Csíki Hírlap munkatársa írta „…a megyei önkormányzat elnöke munkaidejének tekintélyes részét szenteli az élő internetes bejelentkezésekre; továbbá az is köztudott, hogy rendkívül aktív szereplője a közösségi média felületeinek.”

Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke többször mondta, hogy egy politikus el kell tudjon számolni.

Tisztelt Molnár Rajmond, itt az elszámolás 2017. január 29-ig:

Első élő bejelentkezés: 2016. április 6.

Összes elő bejelentkezés:  72 db.

A videók össznézettsége: 209.798.

Úgynevezett munkaidőben – hétköznap, 8 és 16.30 között – történt bejelentkezések száma: 34 darab, amely összesen 584 percet tesz ki.

  1. április 6. – 2017. január 27. közötti időszakban 215 hétköznap volt – ami 1720 munkaóra, percben pedig 103.200 percet jelent. Ebben a tekintetben a megyeelnök munkaideje 0,566%-át fordította élő bejelentkezésre.

„Ha ez munkaidőm tekintélyes részének tekinthető, akkor kérem Molnár Rajmondot ajándékozzon meg egy  értelmező szótárral, mert az én ismereteim szerint ez az arány nem nevezhető tekintélyesnek.” – fogalmazott Borboly Csaba.

„Ugyanakkor tartsuk szem előtt, hogy kötelességem tájékoztatni a megye lakosságát a megyét érintő dolgok alakulásáról, és még nem hallottam újságírót arról panaszkodni, hogy munkaidőben sajtótájékoztatót szervezünk. Ellenkezőjéről igen! Nem bánom ezt az időt, még akkor is, ha többségét családomtól, hétvégén veszem el, mert a munkám sokkal eredményesebb. Több jó ötletet és tanácsot kapok, a közös eredmények száma is nő, és egy közvetlen kapcsolatot tudok biztosítani a megye lakóinak. Kérem kövessenek ezután is, akár utólag is visszanézve és írjanak, jelezzenek. Kapcsolódjanak be térségünk fejlesztésébe!” – hangsúlyozta a tanácselnök.

Csíkszereda, 2017. február 3.

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.