fbpx

Rövid bejegyzés

A hétvége a családomé volt, de ez a hét a mozgósításé. Erős RMDSZ-es parlamenti frakcióra van szükség, mert ha erősek vagyunk, a fontos kérdésekben nem tudnak megkerülni. A román politikusok ma tolvajnak, piszikucának és mitokánnak nevezik egymást, de ha érdekeik úgy diktálják, egy nap alatt képesek hátraarcra, és a legnagyobb ellenségek a legnagyobb barátokká válnak.
Amint korábban írtam, a román politika egy dzsungel, ahol csak az erő számít. Hány szavazatod van, mekkora a frakciód – a román politikában csak ez számít. Ezért arra kérek mindenkit, hogy jöjjön szavazni, és biztassa erre a környezetét is.

A legutóbbi felmérések tükrében jól állunk, és úgy változott a választási törvény meg a jogi környezet, hogy a mostani választáson kevesebb esély van a csalásra, mint régebb. A választási turizmusnak vége, mert mindenki csak az állandó lakhelyén szavazhat, és a referendumos ügyészségi eljárások tükrében azt gondolom, hogy a másféle stiklikből is kevesebb lesz a Kárpátokon túl. Tehát jöjjön mindenki, mert jó eredményre van kilátás. Mutassuk meg, hogy tudunk mi számarányunk feletti eredményt is elérni – tudunk!

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.