fbpx

Sportpályát adtak át Csíkszenttamáson

Számos szenttamási és környékbeli település sportkedvelő lakóinak álma vált valóra a műfüves sportpálya elkészülésével, amelyet július 9-én, vasárnap adtak át. A sáros pálya helyén most egy korszerű focipálya áll, amely lehetőséget ad a mindennapi sportolásra, de a közösségi élet fellendülését, megerősödését is jelenti a helyiek számára, valamint reményt arra, hogy az új pálya megvalósítása révén hagyománya lesz a sportnak Szenttamáson, és tehetséges helyi fiatalok kezdik majd itt sportoló tevékenységüket.

A pálya létrehozásához hozzájárult Hargita Megye Tanácsa is, az ünnepségen Borboly Csaba megyeelnök képviselte az intézményt.

– Egy évvel korábban, még csak beszélgettünk a polgármesterrel és alpolgármesterrel arról, hogy mennyire fontos lenne ennek a pályának a megépítése, ma már használatba is vehetik az iskola diákjai és a sportkedvelők. Kitartást kívánok az önkormányzatnak és a település közösségének, hogy meg tudják valósítani a további elképzeléseiket, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy Szenttamáson továbbra is érdemes legyen itthon maradni, ebben a tevékenységben igyekszik a megyei tanács is segíteni – fogalmazott a megyeelnök. Továbbá örömét fejezte ki, hogy együttműködés alakult ki a felcsíki polgármesterek között számos területen, mint az aszfaltozás, kanalizálás vagy tangazdaságok létrehozása.

Csíkszereda, 2017. július 9.

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.