fbpx

Szisztemkritik blog margójára

Előbb vagy utóbb meg szoktam kapni minden olyan írást, ami velem foglakozik. Magyari Nándor László blogja ishttp://systemcritic.blogspot.ro/2013/10/promierek-politika-szinpadan.html azon fórumok közé tartozik, amelyeken meglehetősen sűrűn előfordul a nevem a nyuszikás vicces szereposztásban, sapkával vagy sapka nélkül. Meglehetősen negatív a hangvételük ezen írásoknak, de nincs ezzel gond, ugyanis azt szokták mondani a politikában, hogy inkább rosszat írjanak az emberről, mint semmit, és egyébként is, a kritikából is lehet tanulni.

Ami viszont kérdéses számomra, az a blog elnevezése. Szerintem túlzó a rendszerkritika elnevezést adni egy olyan blognak, amelynek java része arról szól, hogy Kelemen Hunor és három fullajtárja (Borboly–Tamás–Antal) az adott napon miként orozta el, térítette el küldetésétől az RMDSZ-t mindenféle obskúrus célra. Ezért én azt javaslom a szerzőnek, hogy nevezze át blogját Kelemen–Borboly–Tamás–Antal-kritizáló, -kigúnyoló bloggá, és akkor rendben vagyunk.  Mert az illető felület jelenleg funkcióját tekintve erről szól. Nincs nekem ezzel bajom, csak ha valaminek van egy rendeltetése, akkor azt nevén kell nevezni, felesleges túlzó megfogalmazásokat használni.

Egyébként van egy rossz hírem is Magyari Nándor Lászlónak, itt megírtam (http://www.borbolycsaba.ro/blog/tisztul-a-kep/).

Tehát kár a gőzért.

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.