fbpx

Te is megtudod írni: hamarosan indul Hargita megye nagyszabású pályázatíró képzése

Borboly Csaba: felkaroljuk és bevonjuk a munkába a tavalyi képzés mentoráltjait

Hargita Megye Tanácsa, Hargita Megye Fejlesztési Ügynöksége, az Edutech Consulting Kft. közreműködésével idén is útjára indítja, a ,,Te is megtudod írni” pályázatíró képzést, melynek előkészítéséhez, rendhagyó módon csatlakoztak a 2022-es képzéseken résztvevők is.

 

Április 21-én Hargita Megye Fejlesztési Ügynöksége által szervezett online ülésen a korábbi mentoráltak osztották meg tapasztalataikat, észrevételeiket, javaslataikat, jelen volt Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke, Ferencz Ágnes, ügyvezető az Edutech Consulting Kft munkatársa, Szőcs István, a Humánerőforrás- és kommunikációs igazgatóság vezérigazgatója, Cilip Árpád, Hargita Megye Fejlesztési Ügynökségének vezetője.

 

Az ülésen résztvevők mindamellett, hogy megoszthatták tapasztalataikat, javaslataikat a tavalyi képzés kapcsán, megismerkedhettek azokkal a lehetőségekkel, melyeket Hargita Megye Tanácsa, Hargita Megye Fejlesztési Ügynöksége kínál a kezdő pályázatíróknak. A szervezők fontosnak tartják, hogy az idei programba szerepet kapjanak az elmúlt év mentoráltjai is, ugyanakkor továbbképzésükre is nagy hangsúlyt fektetnek.

 

Borboly Csaba, korábbi bejelentkezése a pályázatíró képzés kapcsán, elérhető az alábbi linken:

https://www.facebook.com/borbolycsaba/videos/3307095552854429

 

Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke kifejtette, hogy azok, akik a korábbi képzésen résztvettek minden szakmai támogatást megkapnak, ugyanakkor több álláslehetőséget is kínálnak az intézményen belül, hiszen jelenleg is több pályázat fut, melynek megvalósításában részt vehetnek. –Tovább erősítjük mindazokat, akiket tavaly mentoráltunk, akik nem csatlakoznak HMT munkaközösségéhez, azoknak is segítjünk, további képzésekkel akár a saját vállalkozás megalapításában, ugyanakkor a kapcsolatok kiépítésével a civil szférával, más vállalkozókkal. A pályázatírás az egy keresett és hiánypótló szakma, ezért segítjük és támogatjuk mindazokat, akik érdekeltek a témában és hosszútávú karriert építenének –zárta gondolatait a megyeelnök.

 

Szőcs István, a Humánerőforrás- és kommunikációs igazgatóság vezérigazgató ismertette a szakmai lehetőségeket Hargita Megye Tanácsánál, elsősorban a most induló fizetett gyakornoki programot, de kiemelte az intézmény különböző típusú pályázatait melynek megvalósításában is várják a kollégák csatlakozását. Mint mondta, hamarosan kezdő állásokkal is jelentkeznek, melyek elérhetőek lesznek: www. hargitamegye.ro   weboldalon.

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.