fbpx

Új helyre költözik a csíkszeredai kórház intenzív osztálya

Új helyre kell költöztetni a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház intenzív terápiás osztályát, ennek határidejét április 30-ig állapították meg az Egészségügyi Minisztérium megbízásából végzett ellenőrzés során. Az intenzív terápiás osztály új helyszínének kialakítása folyamatban van, a vállalkozó szerint tudják tartani a határidőt.

Az illetékesek április 14-én, kedden találkoztak a csíkszeredai megyeházán: Barti Tihamér, Hargita Megye Tanácsának alelnöke, Szabó Barna megyemenedzser, Zsombori László, a megyei tanács Beruházási vezérigazgatóságának vezetője, a megyei tanács Programok, projektek, alárendelt intézmények koordinálása és közbeszerzési vezérigazgatóságának vezetője, Zonda Erika és vezérigazgató-helyettese, Bálint András, dr. Demeter Ferenc, a kórház menedzsere, Ambrus Előd, a kórház gazdasági igazgatója, Tar Gyöngyi, a Hargita Megyei Közegészségügyi Igazgatóság vezetője és a munkálatokat végző cég képviselői.

A találkozó témája a kórház munkálatai során felmerülő problémák voltak, ezeknek megoldásáról beszéltek annak érdekében, hogy az intenzív terápiás osztály határidőre új helyére tudjon költözni. A vállalkozó úgy nyilatkozott: tudják tartani a megszabott határidőt.

Zsombori László, a megyei tanács Beruházási vezérigazgatóságának vezetője április 15-én, szerdán Brassóban egyezteti a részleteket a munkálatok tervezőjével is annak érdekében, hogy fennakadás nélkül haladjon a beruházás, mondta Barti Tihamér alelnök.

– Az előrelépéshez összefogásra van szükség, aki a kórház javát akarja, az pozitívan áll az esetlegesen felmerülő problémák mellé és a megoldást keresi, ellenkező esetben pedig botlasztják a haladást – nyilatkozta Borboly Csaba megyeelnök.

Csíkszereda, 2015. április 14.

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.