fbpx

Vadim kampányol

Mindenkinek van, így nekem is, facebook-oldala. Nagyon praktikus, gyors, akár mobiltelefonról is könnyűszerrel lehet fotót, írást feltölteni. De most nem a facebookról akarok dicshimnuszokat zengeni, hanem egy érdekes jelenségre hívnám fel a figyelmet, nevezetesen arra, hogy facebook-oldalam mellett a mai naptól megjelent egy konstans hirdető: Corneliu Vadim Tudor neve.

Nahát, ez igencsak meglepett engem, mert azt, hogy az EMNP „jutubicái” jelennek meg facebook oldalam mellett, már megszoktam. Tudják ők is, hogy egy olyan facebook-oldalon, amelyet a legutóbbi héten 110 ezren néztek meg, érdemes hirdetni. De hogy már Vadim is felkapta a fejét e látogatottságról értesülve, és hanyatt-homlok rohan hirdetni facebook-oldalamra, ez ezért meglepő. Nem hinném, hogy sok hívet szerez magának az oldalam látogatói között, de 110 ezres heti látogatottság olyan magas szám, amit még egy nagy-romániás pártelnök sem hagyhat ki.

Na de mindegy. Ha már megjelent, rákattintottam a facebook-oldalára, és az első cikk, amelyen megakadt a szemem, a következőképpen hangzik:

Porcul cu faţa carbonizată, Alin Teodorescu, publică (tot în „Adevărul”, bineînţeles) o altă vomă clocită de mintea lui bolnavă. 

Szó szerint nem fordítanám le ezt a mondatot, de magyarországi olvasóimnak legyen elég annyi, hogy az egyik politikai elemzőt megszenesedett képű disznónak nevezi. A lényeg az, hogy gyorsan elmenekültem erről a honlapról, miután konstatáltam, hogy Vadim semmit sem változott, és csak remélni tudom, hogy az őszi választásokat követően nem a román parlamentből fogja harsogni a fentiekhez hasonló magvas gondolatait.

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.