fbpx

Vigyék a Magyar Ügyek Házába vagy az RMDSZ irodába a levélszavazatokat

A magyarországi választások levélszavazásának utolsó napjaiba érkeztünk. Ahogy a visszajelzésekből kiderült, késve érkeznek a szavazólapok, ezért nagyon fontos, hogy aki eddig nem küldte vissza a szavazólapját, már ne bízza a postára, mert a későre beérkezett levélcsomagokat nem veszik figyelembe. Levélszavazatát juttassa el legkésőbb április 6-ig a legközelebbi RMDSZ irodába vagy a Magyar Ügyek Házába. Segítünk az azonosító nyilatkozatok kitöltésében, és eljuttatjuk a levélcsomagot a konzulátusra. A Magyar Ügyek Házában 6 és 22 óra között várják az érdeklődőket, és segítséget nyújtanak az ügyintézésben.

– Csíkszeredában és a vidéki településeken is biztosítjuk a segítséget a szavazóknak. Mivel késve érkeztek a szavazólapok, így valószínűnek tartottuk, hogy a visszajuttatásuk sem fog könnyen menni, ezért helyben is segítünk. Ezúttal is felhívjuk mindenki figyelmét, hogy az érvényes szavazat érdekében már ne tegyék postára a levélcsomagot, hanem forduljanak bizalommal helyben önkénteseinkhez, akik eljuttatják az iratokat az RMDSZ irodába vagy a Magyar Ügyek Házába – hívta fel a figyelmet Becze István, az RMDSZ Csíki Területi Szervezetének ügyvezető elnöke.

– Magyarországnak továbbra is olyan erős parlamentre van szüksége, amely nemzetileg elkötelezett, akik számára a kereszténység értékei megkérdőjelezhetetlenek, olyan parlamentre, amely olyan kormányt tud választani, amely akár diplomáciai úton is síkra száll a határon túli magyarság jogaiért. Minden magyar állampolgár, aki regisztrált a választásokra, éljen szavazati jogával! Vállaljuk fel a véleményünk, álljunk ki a jó ügy, a magyar ügy és Orbán Viktor mellett! – nyilatkozta Borboly Csaba, az RMDSZ Csíki Területi Szervezetének elnöke.

Csíkszereda, 2018. április 5.

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.